Algemene Leveringsvoorwaarden – Vishulp

Welkom bij Vishulp! Hieronder vind je onze vernieuwde algemene leveringsvoorwaarden. Geen ingewikkelde juridische zinnen, maar heldere informatie om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Bestellen

Zodra je een bestelling plaatst, ontvang je een bevestiging per e-mail. We zorgen ervoor dat je tijdens het bestel- en betaalproces in een veilige omgeving verkeert, zonder je zorgen te maken over je privacy.

Betalen

Betaal gemakkelijk met iDEAL, PayPal, MisterCash / Bancontact, SofortBanking, of kies voor vooraf overmaken. Na verwerking van de betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden. Voor degenen die liever achteraf betalen, bieden we de optie ‘Rembours’ aan, waarbij je aan de postbode betaalt.

Verzending

Bijna al onze producten zijn op voorraad in ons magazijn. Bestel vóór 16:30 uur en ontvang je bestelling meestal binnen 1 tot 2 dagen, tenzij anders aangegeven. Als een product onverhoopt niet op tijd leverbaar is, brengen we je op de hoogte. Kies een ander product of ontvang je geld terug.

We verpakken producten zorgvuldig om schade te voorkomen en versturen ze naar het door jou opgegeven adres. Ook is het mogelijk om een ander afleveradres te kiezen.

In zeldzame gevallen van beschadiging of verlies tijdens het transport, hoef je je geen zorgen te maken. Dit valt onder onze verantwoordelijkheid, en we zorgen altijd voor een passende oplossing.

Garantie

Hoewel we geen vangstgarantie bieden, geven we standaard 1 jaar garantie op al onze producten. Mocht een product niet naar behoren zijn, laat het ons weten, en we lossen het conform de wet netjes voor je op.

Klachten

Heb je een klacht over een product of de bezorging? Neem contact met ons op via info@vishulp.nl, en we lossen het graag voor je op.

Retour

Niet tevreden met je bestelling? Je hebt 14 dagen de tijd om producten in nieuwstaat, inclusief verpakking, te retourneren. Gebruik ons contactformulier voor een vlotte afhandeling met vermelding van je: Naam, Adres, je bankgegevens en de reden van retour.

Verzendkosten voor retourneringen zijn voor eigen rekening, behalve als de fout bij ons ligt. Bij een verkeerd of beschadigd product nemen wij de verzendkosten op ons. Neem contact met ons op, zodat we je een verzendlabel kunnen sturen.

Prijzen en Verzendkosten

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw. Verzendkosten variëren afhankelijk van grootte en land. Binnen Nederland betaal je maximaal 6,75 euro verzendkosten.

Dit omvat al onze voorwaarden. Als er iets niet is vermeld, zijn we flexibel en vinden we samen altijd een oplossing. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven